Lukáš Smékal

100 % 1 hodnocení

Stavební firma pana Lukáše Smékala nabízí stavební práce po celé ČR. Ve stavebnictví podnikáme více jak 10 let. Jsme plátci DPH. Naše specializace: Fasády a zateplení domů i bytových domů - Realizace základových desek (betonářské práce) - Veškeré práce v interiéru, včetně elektroinstalace - Výmalbu, štukování a celkovou rekonstrukci - Pokládky podlah a podlahových krytin - Obkladačské práce - Odborné posouzení Vašich požadavků, cenovou kalkulaci a zaměření Využíváme moderní techniku a zařízení, jsme zajištěni právním servisem. Kontaktujte nás:) Firma Lukáš Smékal vám nabízí služby v těchto oblastech. Dlaždiči, Malíři a tapetáři, Sádrokartonáři, Omítky a štuky, Výkopové práce, Zedníci, Sádrokarton, Maltové a omítkové směsi, Zámková dlažba, Základové desky, Fasády, Zateplení a tepelná izolace, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Zemní práce, Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž, Hydroizolace - ostatní, Rekonstrukce rodinných domů, Rekonstrukce bytů, Přestavby a přístavby. Pro domluvení schůzky nás kontaktujte.

Rekonstrukce bytových domů, Rekonstrukce bytových jader, Rekonstrukce bytů, Rekonstrukce průmyslových staveb, Rekonstrukce rodinných domů, Přestavby a přístavby, Zateplení a tepelná izolace, Fasády, Zedníci, Omítky a štuky, Maltové a omítkové směsi, Hydroizolace - ostatní, Základové desky, Vysušování zdiva, sanace, injektáž, drenáž, Sádrokarton, Sádrokartonáři, Dlaždiči, Zámková dlažba, Zemní práce, Výkopové práce, Malíři a tapetáři

Ohodnocené realizace

Výborné a solidní jednání jak s šéfem firmy panem Smékalem, tak s panem Mgr. Blažkem. U obou dělníků, kteří pracovali na zateplení, šlo vidět, že ví co dělají a jsou ochotní provést práci dle požadavků majitele. Využívají pracovní dobu.

29.4.2021

Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Gen. Svobody 1219
Uničov
78391