Jiří Sedlák

doporučeno zákazníky certifikát

Firma INTERIÉRY - Jiří Sedlák vám nabízí veškeré řemeslné služby v oblastech interiérů i exteriérů. Kompletní servis od zadání po montáž převážně truhlářských zakázek a zpracování dřeva. Bytové dekorace, Návrhy a realizace interiérů, Kuchyně, nábytek na míru, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody, knihovny, Stoly, vestavěné skříně, zahradní nábytek a konstrukce, pokládka Koberců, PVC podlahy, Vinylové podlahy, Sádrokarton. konstrukce. Po domluvení schůzky nás prosím kontaktujte.

Vazba květin a květinářství, Bytové dekorace, Koupelnový nábytek, Kuchyně, Postele a příslušenství, Skříně, komody a knihovny, Stoly a židle, Kancelářský nábytek, Nábytek pro hotely a restaurace, Nábytek pro školní zařízení, Nábytek pro zdravotnická zařízení, Montáž a demontáž nábytku, Návrhy a realizace interiérů, Opravy nábytku, Zahradní houpačky, Kuchyně, Renovace kuchyní, Skříně, postele, komody a knihovny, Stoly a židle, Vestavěné skříně, Zahradní nábytek, Hodinový manžel, Lakýrníci a natěrači, Podlaháři, Sádrokartonáři, Truhláři, Dekorace fasád a interiérů, Svatební agentury, Koberce, Laminátové podlahy, PVC podlahy, Vinylové podlahy, Sádrokarton

Ohodnocené realizace

Velmi kvalitní práce za příznivou cenu.

18.12.2017

Pan Sedlák provedl kvalitní zpracování a s cenou jsem byl velmi spokojen. Rád ho tedy doporučím dalším.

27.1.2017

Jsem velmi spokojená se spoluprací s panem Sedlákem.

12.12.2016

Spolehlivý, šikovný a dodržuje termíny - jednoduše doporučeníhodný.

19.9.2016

S prací pana Sedláka jsme byli velice spokojeni. Je vidět, že svému řemeslu rozumí. Poradí a je i velice ochotný. Vřele doporučujeme.

kuchyňská linka dřevěná kuchyně pracovní plocha kuchyně
6.9.2016

Fotogalerie firmy


Hledáte firmu? Napište co sháníte a my oslovíme firmy v okolí.


Kontaktní informace:


* Povinné údaje jsou označeny hvězdičkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami pro zadání poptávky a ochranou osobních údajů.


Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Nová Ves 41
Staňkovice
28504