Miroslav Počan

99 % 5 hodnocení TIP Poptávej.cz
doporučeno zákazníky certifikát

Odborní řemeslníci působící ve stavebnictví nabízí fyzickým osobám a organizacím v Praze a okolí provedení těchto služeb včetně dodávek materiálu: Malířské a natěračské práce, drobné zednické práce (vyklízení -odvoz). Dále nabízíme ověřené kladné reference na portálu NejŘemeslníci.cz, dochvilnost, výuční list, zkušenosti a praxi v oboru, rozpočet a konzultaci zdarma, neomezenou pracovní dobu, preciznost a seriózní ceny, řádný technologický postup, tónování barevných odstínů (zapůjčení vzorníku), odstraňování skvrn po nikotinu, plynu a vodě, práce s kvalitními tuzemskými a zahraničními materiály, osvědčené technologie, sestěhování nábytku, řádné přikrytí nábytku a příslušenství, hrubý úklid po dokončení díla.

Malíři a tapetáři

Ohodnocené realizace

Vybral jsem si firmu Řemeslné práce Miroslav Počan, a byl jsem překvapen, s jakou aktivitou jsem se setkal. V pátek 3.3. mě navštívili, vše spočítali a dohodli jsme se, že uskuteční výmalbu 7.3., což se také stalo. Tuto firmu mohu jen doporučit…

8.3.2023

Výborná spolupráce. Moc děkuji.

18.10.2021

Výborná komunikace i domluva, kvalitní práce.

6.4.2021

Jednání s panem Počanem byla jedna radost. Co slíbil, to splnil. Splnil včas, kvalitně a za předem domluvené peníze. Bonusem u pana Počana je ochota. Děkuji.

18.3.2021

Jsem velmi spokojená s malířskou prací. Ochota. Velmi dobrá komunikace. Dobrá cena. Doporučuji.

22.1.2021

Fotogalerie firmy

Sháníte ještě firmu nebo řemeslníka? Zadejte si zdarma poptávku.

Adresa:

Hartigova 316/36
Praha 3
13000

Telefon:

+420 736 444 893

Email:

koloter4@gmail.com

Web:

https://maliripraha.net