Vzdělávání zaměstnanců - profesní kvalifikace v oblasti přípravy stravy
Předmět plnění:
- uzavření RD na zabezpečení vzdělávání zaměstnanců k dosažení profesní kvalifikace v oblasti přípravy stravy
- kuchař/kuchařka teplých pokrmů (65-001-H)
- kuchař/kuchařka studené kuchyně (65-002-H)
- kuchař/kuchařka minutkových pokrmů (65-004-H)
- bourač/bouračka masa (29-021-H)
- pracovník/pracovnice porážky a konečné úpravy těl jatečných zvířat (29-019-H)
- vzdělávání bude realizováno prostřednictvím uzavřených neveřejných kurzů
- podrobná specifikace je v příloze
Hodnoticí kritéria:
- nabídková cena v Kč - 80%
- praxe lektorů v bodech - 20%
Lokalita:
- okres Benešov (prostory poskytovatele)
Termín:
- od 5.1.2026 do 31.12.2029